aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Δύο ντέρμπι με φόντο των μεγάλο τελικό

Χάντμπολ: Δύο ντέρμπι με φόντο των μεγάλο τελικό

Τέσσερις ομάδες, δύο μεγάλοι ημιτελικοί και στην μέση ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Η αυλαία των πρωταθλημάτων σάλας πέφτει με το Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών που αρχίζει σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου και ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 28 Μαΐου με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται στην κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Στις 18:00 οι κορυφαίες ομάδες της Γυναικείες χειροσφαίρισης κοντράρονται με έπαθλο τον μεγάλο τελικό. Ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να αποτελεί τον τελικό της διοργάνωσης, θα συναντηθεί στην ημιτελική φάση με τον πρωταθλητή Α.Σ. Λατσιά να θέλει να φτάσει στον τελικό και να πανηγυρίσει το τρεμπλ και από την άλλη η περσινή κυπελλούχος Ε.Ν. Αθηένου για να έχει την δυνατότητα να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Δύο ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 20:00 Πανελλήνιος Λευκωσίας και Α.Ο. Αραδίππου διασταυρώνουν τα «ξίφη» χωρίς να υπάρχει το μεγάλο φαβορί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από μεγαλειώδη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά προέρχεται η ομάδα της Αραδίππου κόντρα στο Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού και πάνω σ’ αυτό θα κτίσει ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στον τελικό.

Από την άλλημ ο Πανελλήνιος Λευκωσίας στην επιστροφή του μετά από χρόνια στον θεσμό θέλει από την πλευρά του το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να δώσει το παρών του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:00 έχει οριστεί ο Τελικός του Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών στην αίθουσα Αγίου Δομετίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ