aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Δύο Κύπριοι στους κορυφαίους στην Ελλάδα

Χάντμπολ: Δύο Κύπριοι στους κορυφαίους στην Ελλάδα

Είναι οι κορυφαίοι Κύπριοι χειροσφαιριστές και το αποδεικνύουν μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και τις ατομικές τους διακρίσεις. H σκληρή δουλειά, oι θυσίες, οι κόποι, το πάθος και η αγάπη τους για το άθλημα επιβραβεύτηκαν με την ανάδειξη τους στους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δύο δικοί μας χειροσφαιριστές, οι Ιούλιος Αργυρού και Γιώργος Παπακυπριανού ψηφίστηκαν στην κορυφαία επτάδα της σεζόν στην Handball Premier από τους προπονητές όλων των ομάδων, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική φετινή τους παρουσία και κάνοντας περήφανη την Κύπρο μας.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας Ιούλιος Αργυρού με 7 στους 12 ψήφους ανακηρύχθηκε καλύτερος πλέι-μεϊκερ της σεζόν και ο διεθνής μας Γιώργος Παπακυπριανού με 6 στους 12 ψήφους καλύτερος αριστερός ίντερ. Παράλληλα ο Ιούλιος Αργυρού πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για τη σεζόν 2016-17, αφού πέτυχε 137 τέρματα σε 22 αγώνες, έχοντας μέσο όρο 6.23 τέρματα ανά παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ