aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: «Διπλό» για το Ευρωπαϊκό

Χάντμπολ: «Διπλό» για το Ευρωπαϊκό

Συνεχίζει απτόητος ο πρωταθλητής. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έφυγε αήττητος και από τον Στρόβολο κερδίζοντας σε μια πολύ δύσκολη έδρα τον Παρνασσό με 31-19 και παρέμεινε αήττητος στον θεσμό. Οι φετινοί πρωταθλητές έχουν μεγάλο στόχο να ολοκληρώσουν το θεσμό αήττητοι και αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου ώστε να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Δύσκολη, αλλά εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ επί του Προοδευτικού Πάφου με 23-18 και έκανε αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της 2ης θέσης. Η ομάδα του Στροβόλου κατάφερε ουσιαστικά με τη νίκη της να θέσει εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης την Παφιακή ομάδα και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες του Παρνασσού για να ξεφύγει στον πίνακα.

Στον όμιλο του υποβιβασμού προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής πήρε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς μετά τη νίκη της Ένωσης Νέων Αγίου Αθανασίου με 33-29 και προηγείται πλέον με 3-2 στις νίκες. Η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς ήταν από την αρχή καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, πήρε το προβάδισμα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση παρά την πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ