aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Απόλυτη κυρίαρχος η Sabbianco Ανόρθωση

Χάντμπολ: Απόλυτη κυρίαρχος η Sabbianco Ανόρθωση

Την τρίτη φετινή της νίκη απέναντι στον Παρνασσό Στροβόλου, σημείωσε το βράδυ της Κυριακής (24/1) η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου. Στο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα κέρδισε με 23-19. Έτσι, άνοιξε την ψαλίδα από τον Παρνασσό στο +7 ενώ έκανε το 3-0 στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις, επίτευγμα εξόχως σημαντικό, καθώς στους τελικούς τον τίτλο του πρωταθλητή θα πανηγυρίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες – οι νίκες της κανονικής περιόδου μεταφέρονται.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, ενισχυμένη με τους Ελλαδίτες Καραμπουρνιώτη και Κανδύλα που έκαναν ντεμπούτο με τα κυανόλευκα, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 10-5, σκορ που δεν μπόρεσε να ανατρέψει στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου, παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Μάριος Μωραΐτης με 8 γκολ, ενώ για τον Παρνασσό ο Στούμπης πέτυχε 6. Με τον Παρνασσό αγωνίστηκε ο Ελλαδίτης Πασσιάς, χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα.

Η Sabbianco Ανόρθωση έχει 12 νίκες σε ισάριθμους φετινούς αγώνες.

Sabbianco Ανόρθωση (Γ. Ζαραβίνας): Κοτανίδης, Καραμπουρνιώτης 3, Μωραΐτης 8, Κρητικός 1, Ι. Αργυρού 2, Ασβεστάς 4, Φωτίου, Κανδύλας, Χρ. Αργυρού 2, Τότος 2, Ξενοφώντος, Μηνά, Μιμίκος, Ροντρίγκες 1, Ιωάννου, Κεσίδης.

Παρνασσός Στροβόλου (Σ. Ζωγράφος): Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδης 3, Εβδοκίμοφ 2, Δημοσθένους, Χατζηδάκης, Στούμπης 6, Ταρτίος, Χριστοδούλου 2, Στυλιανού 1, Παπακυπριανού 2, Ρούσος, Πασσιάς 2, Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Χάλαρης

Αγγιζει την 3η θέση το Ευρωπαϊκό

Ντέρμπι για ένα ημίχρονο ήταν το παιχνίδι στον Άγιο Δομέτιο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Το 12-11 στο πρώτο μισάωρο έγινε 28-19 στο τέλος της αναμέτρησης για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου, η οποία έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ έχει στο χέρι και το παιχνίδι για την Α’ Φάση με τον Προοδευτικό στην Πάφο, για το οποίο θα αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή. Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 7β. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχει σχεδόν σίγουρη την 3η θέση ενώ προηγείται 3-0 του ΑΠΟΕΛ στις φετινές τους αναμετρήσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 12 Αγώνες)
1. Sabbianco Ανόρθωση 361 – 236 24
2. Παρνασσός Στροβόλου 346 – 271 17
3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 265 – 241 13 *
4. ΑΠΟΕΛ 253– 331 7

* Εκκρεμεί η τύχη του εκτός έδρας αγώνα με τον Προοδευτικό Πάφο για την οποία θα αποφασίσει η Δικαστική της ΚΟΧ.

Η συνέχεια
Παρνασσός Στροβόλου – ΑΠΟΕΛ
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Sabbianco Ανόρθωση

– Το Σάββατο (23/1) στον πρώτο και μοναδικό φετινό αγώνα των play out ο Προοδευτικός Πάφου κέρδισε εντός έδρας με 31-20 το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και με 3-0 στις νίκες (οι δύο από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) εξασφάλισε την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ