aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ

Χάντμπολ: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ

Το έργο ευθύς εξαρχής ήταν δύσκολο. Η προσπάθεια έγινε και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Γιατί πίστεψε στην πρόκριση, έκανε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος όμως αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες.

Η κυπελλούχος ομάδα μας Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ πάλεψε στο Μαυροβούνιο απέναντι στην ΡΠ Παρτίζαν 1949 στο πλαίσιο του 3ου Προκριματικού Γύρου του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών και με απολογισμό 1 ισοπαλία και 1 ήττα έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Στον σημερινό επαναληπτικό οι παίκτες του Ανδρέα Αβραάμ έκαναν υπερπροσπάθεια για την ανατροπή του 27-21 του πρώτου αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μπροστά στο σκορ εξήλθαν ισόπαλοι 22-22 και είπαν αντίο στον θεσμό.

Συγκλονιστικός ο αγώνας κρίθηκε σε νεκρό χρόνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεριώτη ο οποίος ισοφάρισε σε 22-22. Στο ημίχρονο η ομάδα μας είχε προηγηθεί με 12-10. Εξαιρετική παρουσία από όλη την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ και στους δύο αγώνες.

Κορυφαίοι οι Δημοσθένους, Τσεριώτης, Ιωάννου στον σημερινό αγώνα που πέτυχαν από 4 τέρματα, ο Ταρτίος πρόσθεσε άλλα 3 , ο Χρυσάνθου βρήκε δίκτυα δις ενώ Φωτίου και Γεωργίου σκόραραν από 1.

Αξίζει να επισημάνουμε πως στον πρώτο αγώνα που έληξε 27-21 υπέρ των Μαυροβουνίων  τα τέρματα της ΣΠΕΣ πέτυχαν οι Δημοσθένους 4, Φωτίου 4, Ιωάννου 4, Γ. Χριστοδούλου 3, Χρ. Ταρτίος 3, Γεωργίου 2 και Μάριος Τσεριώτης 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ