aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στην 7η αγωνιστική

Χάντμπολ: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στην 7η αγωνιστική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πλέον το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών με το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου να διεξάγεται η 7η αγωνιστική.

Την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παρνασσό και Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ στις 14:30 αγώνας που θα γίνει στο Λύκειο Λατσιών. Ο Παρνασσός βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 2 νίκες και 1 ήττα ενώ από την άλλη ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ έχει το απόλυτο των νικών στον θεσμό.

Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15:00 το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς θα υποδεχθεί τον Προοδευτικό Πάφου στο κλειστό του Cyprus College σ’ ένα παιχνίδι με ανοικτό οποιοδήποτε αποτέλεσμα αφού οι δύο ομάδες είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς με την Παφιακή ομάδα να θέλει από την πλευρά της τη δεύτερη νίκη της στον θεσμό.

Τέλος, στις 17:00 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο φιλοξενεί στο κλειστό του Cyprus College την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους και την λεμεσιανή ομάδα να ψάχνει την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ