aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάλκινος στη Βαρκελώνη o Κοντίδης!

Χάλκινος στη Βαρκελώνη o Κοντίδης!

Στο τρίτο σκαλί του πόντιουμ ανέβηκε ο Παύλος Κοντίδης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser, που ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη την  Κυριακή (08/10). Όπως και το Σάββατο (07/10), ο 27χρονος Ολυμπιονίκης είχε ένα καλό και ένα κακό πλασάρισμα, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην τέταρτη θέση, την οποία κατείχε σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Ωστόσο, καθώς μπροστά του ήταν ο Νεοζηλανδός McKenzie, ο Κοντίδης πήρε το χάλκινο – ο  McKenzie σκόραρε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη αλλά όχι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την πρώτη κυριακάτικη ιστιοδρομία, ο Κύπριος ιστιοπλόος είχε ανέβει δεύτερος, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Ιταλό Marrai. Όμως, ήταν 17ος στην ενδέκατη και τελευταία ιστιοδρομία, με αποτέλεσμα να πέσει τέταρτος. Πρώτος ήταν τελικά ο Βρετανός Thompson και δεύτερος ο Marrai.

Έκτος τερμάτισε ο Γερμανός Buhl, Νο1 στον κόσμο στην τελευταία κατάταξη που δημοσιεύτηκε (πριν το  παγκόσμιο του Σπλιτ) και τον οποίο ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού φιλοδοξεί να προσπεράσει και να αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ