aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάλκινες οι GAP Vassilopoulos ladies στην Αθήνα

Χάλκινες οι GAP Vassilopoulos ladies στην Αθήνα

Η ομάδα μπιτς χάντμπολ του GAP Vassilopoulos ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Anixi Marathon 2017» επιστρέφοντας στην Κύπρο με το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση. 

Μετά από πέντε αγώνες κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά οι αθλήτριες του GAP Vassilopoulos πέτυχαν δύο νίκες και δέχθηκαν τρεις ήττες που τις έφεραν ξανά αντιμέτωπες στον ημιτελικό της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Σπάρτακο Goalbet. Εμφανές προβάδισμα των περσινών πρωταθλητριών οδήγησε την ομάδα των GAP Ladies σε ήττα και στον μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4.

Ο αγώνας εναντίων των megabet plus ladies ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1 σετ και ο αγώνας κρίθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Πιο εύστοχες οι παίκτριες του Πέτρου Προκοπίου πέτυχαν το 6-3 και πήραν την νίκη που οδήγησε στο βάθρο των νικητών.

Να σημειώσουμε ότι στον μεγάλο τελικό η ομάδα ΑΟ Καστοριάς εκθρόνισε τον περσινό πρωταθλητή Σπάρτακο και «έκλεψε» τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας 2017! Στόχος της νεοσύστατης ομάδας πλέον είναι να μαζέψει τις εμπειρίες που πήρε στην άμμο και να συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ