aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπορούσαν για κάτι καλύτερο

Μπορούσαν για κάτι καλύτερο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΖΑΝΙΤΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Κι όμως, με λίγη τύχη και λίγη περισσότερη ευστοχία από την πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου στον αγώνα των ζευγαριών του τραπ, στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής που διεξάγονται στη Μόσχα, τώρα θα γράφαμε για την υπέρβαση του κυπριακού τραπ! Οι δύο διεθνείς μας που συνέθεσαν το κυπριακό «ζεύγος» στο Trap Mixed Team, συγκέντρωσαν τελικά 90/100 στον προκριματικό αγώνα και περιορίστηκαν στην 20ή θέση ανάμεσα σε σαράντα εννιά ζευγάρια, ενώ στον ημιτελικό πέρασαν ζεύγη με 94/100.

Ένα αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαν να το «κτυπήσουν» οι δύο αθλητές μας, αφού στη δεύτερη πούλα πέτυχαν 48/50 (25/25 ο Ανδρέας και 23/25 η Γεωργία). Εκείνο που τους έκοψε τα… φτερά και «έσβησε» τα όνειρα της ομάδας μας, ήταν το 19/25 της Γεωργίας στην πρώτη πούλα που μαζί με το 23/25 του «συντρόφου» της, μόλις που συγκέντρωσαν 42/50. Στον ημιτελικό πέρασαν δύο ομάδες από την Ισπανία (97/100 η πρώτη και 94/100 η δεύτερη), δύο ομάδες από την Αυστραλία (96/100 η πρώτη και 95/100 η δεύτερη) και οι ομάδες της Ρωσίας και των ΗΠΑ με 95/100 η καθεμία.

Άλλα δύο χρυσά μετάλλια εξασφάλισε η Ιταλία στο τραπ ανδρών (ατομικό και ομαδικό) και έφτασε τα πέντε χρυσά, ενώ έχει και δύο αργυρά και δύο χάλκινα και προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων. Ο Ιταλός Ντανιέλε Ρέσκα ήταν ο χρυσός νικητής στην ατομική κατάταξη του τραπ με 43/50 στον τελικό (122/125 στον προκριματικό), ενώ το αργυρό μετάλλιο εξασφάλισε ο Βρετανός Έντουαρντ Λιγκ με 40/50 στον τελικό και το χάλκινο ο Γίρι Λίπτακ από την Τσεχία με 33/40. Στην ομαδική κατάταξη, δεύτερη τερμάτισε η ομάδα της Τσεχίας και τρίτη της Ισπανίας.

Απόψε αναμένεται στη Μόσχα και η κυπριακή αποστολή του σκητ και σήμερα οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν μια πρώτη … γνωριμία με το σκοπευτήριο του FOXLODGE, με την πρώτη ανεπίσημη προπόνηση. Την εθνική ομάδα των ανδρών στελεχώνουν οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Δημήτρης Κωνσταντίνου και Τάσος Χαπέσιης, ενώ οι Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου θα αγωνιστούν με την εθνική μας ομάδα των γυναικών και οι νεαροί Νικόλας Βασιλείου, Χριστόδουλος Κόκκινος και Πέτρος Εγγλεζούδης θα αποτελέσουν την εθνική εφήβων. Τέλος, στο σκητ νεανίδων θα αγωνιστεί η μικρή Σωτηρία Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ