aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπόουλινγκ: Οι κορυφαίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους

Μπόουλινγκ: Οι κορυφαίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Galactica Bowling Center η ετήσια εκδήλωση βράβευσης από τον Επαρχιακό Σύνδεσμο Μπόουλινγκ Λεμεσού. Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Μάριος Καρογιάν, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, Κώστας Κωνσταντίνου , ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπόουλινγκ, Σόλωνας Σόλωνος, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος (E.T.B.F) Μάριος Νικολαϊδης.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Λ Νεόφυτος Νεοφύτου, στην ομιλία του συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις ομάδες που διακρίθηκαν στην αγωνιστική σεζόν 2015-2016, ενώ δε ζήτησε τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων για το καλό του σωματείου και του αθλήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σόλωνας Σόλωνος, ο οποίος ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα που είχαν οι διεθνείς μπόουλερς πρόσφατα στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Μπολόνια της Ιταλίας. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις με τον Ε.Σ.Μ.Λ να βραβεύει πρώτα τους τέσσερις διεθνείς που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους πρόσφατους Μεσογειακούς αγώνες.

Πρόκειται για τη Γιόλα Παστού, Μύρια Καστόρη, Φίλιπ Καρκότη και Κώστα Κυριάκου. Οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του σωματείου, καθώς και ομάδων. Στην κατηγορία νέων βραβεύθηκαν οι Κυριάκος Μιλτιάδους, Ανδρέας Σύκας και Χρίστος Αντωνίου. Στην κατηγορία γυναικών η Ειρήνη Καπλάνιου, Ζεκατερίνα Ζμιθένκο (Jekaterina Jmithenko) και Έλενα Αντωνίου.

Μετά ακολούθησε η βράβευση στο High Average (Μέσος Όρος) ανδρών. Πρώτος ο Κώστας Κυριάκου με 212, δεύτερος ο Ανδρέας Χριστοφόρου με 205 και τρίτος ο Ντέιβ Πλέις με 200. Ψηλότερο παιχνίδι (High Game) η ομάδα Navigators με 1202 και ακολούθησαν ο Απόλλωνας με 1140 και οι Eagles με 1085.

Ψηλότερη σειρά (High Series) παιχνιδιών η ομάδα Navigators με 3329 κορίνες και ακολούθησαν ο Απόλλωνας με 3014 και Eagles με 3009. Ομάδα ήθους βραβεύθηκε η Black Orchid Βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους στον μικρό τελικό κυπέλλου οι ομάδες της A΄ Team και Τράπεζας Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ