aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπάτμιντον:  Οι νικητές όλων των κατηγοριών

Μπάτμιντον:  Οι νικητές όλων των κατηγοριών

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Ιουλίου το τουρνουά μπάτμιντον RSL Αρίων για ηλικίες κάτω των 19 ετών, στο κλειστό γήπεδο του Α’ Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Δομετίου.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν αρκετά νεαρά ταλέντα από σχεδόν όλα τα σωματεία μπάτμιντον της ΚΟΜ. Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σκληρές μάχες έτσι ώστε να εξασφαλίσουν μία θέση στους τελικούς.

Το μονό ανδρών και το μονό γυναικών άρχισαν με τη διαδικασία των ομίλων και στη συνέχεια ακολούθησαν αγώνες νοκ άουτ. Στις υπόλοιπες κατηγορίες ακολουθήθηκε η διαδικασία των νοκ άουτ. Στην κατηγορία του μονού ανδρών κυριάρχησε ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Αντώνη Αντωνίου (21-11) του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Στην κατηγορία του μονού γυναικών, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Αναστασία Ζιντζίδου του σωματείου Προόδος Καϊμακλίου, η οποία επικράτησε στον τελικό της Κλεοπάτρας Κχατάπ (21-15) του Παρνασσού Στροβόλου.

Στην κατηγορία του διπλού ανδρών, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Ερωτοκρίτου και Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου Αετοί-ΑΤΙ, που νίκησαν στον τελικό με 21-11 τους Στέλιο Ιακώβου και Σταύρο Χατζηκωστή του σωματείου Άλπατρος.

Στο διπλό γυναικών, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ιωάννα Πίσση και Εφραιμία Χατζησολωμού του Παρνασσού, οι οποίες επικράτησαν στον τελικό με 21-11 των Μαρία Έλληνα και Αναστασία Κχατάπ που είναι επίσης αθλήτριες του σωματείου του Στροβόλου.

Τέλος, στον τελικό του διπλού μικτού προκρίθηκαν τέσσερις αθλητές του Παρνασσού Στροβόλου, με τα ξαδέρφια Πίσση, Ορέστης και Ιωάννα, να επικρατούν με 21-13 των Χρίστου Μιχαήλ και Κλεοπάτρας Κχατάπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ