aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑAyia Napa Triathlon: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ...

Ayia Napa Triathlon: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ…

Το σπουδαιότερο τριαθλητικό γεγονός της Κύπρου επιστρέφει ακόμη μεγαλύτερο για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στις 18 Μαρτίου η Αγία Νάπα θα φιλοξενήσει το «Ayia Napa Triathlon», στο οποίο θα λάβουν μέρος 600 τριαθλητές από 15 χώρες, ανάμεσά τους και μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό.

Ο αγώνας διεξάγεται με εκκίνηση και τερματισμό στο Nissi Beach Resort. Οι αθλητές αρχίζουν με κολύμπι στην παραλία Nissi Bay, συνεχίζουν με ποδηλασία στο Κάβο Γκρέκο και στη συνέχεια τρέχουν προς την Αγία Θέκλα και πίσω στο Nissi Beach Resort για τον τερματισμό. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε οι αθλητές να αγωνιστούν σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Αγίας Νάπας.

Το «Ayia Napa Triathlon» περιλαμβάνει τρείς διαφορετικές αποστάσεις για όλα τα επίπεδα: Hellenic Bank Middle Distance Triathlon, Triathlon και Sprint Triathlon. Το Hellenic Bank Middle Distance Triathlon αποτελείται από 1.9χμ κολύμπι, 90χμ ποδηλασία και 21χμ τρέξιμο. Το Triathlon, γνωστό ως ολυμπιακό αγώνισμα, αποτελείται από 1.5χμ κολύμπι, 40χμ ποδηλασία και 10χμ. τρέξιμο ενώ το Sprint Triathlon είναι 750μ κολύμπι, 20χμ. ποδηλασία και 5χμ τρέξιμο.

Οι αθλητές έχουν δικαίωμα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής σε όλες τις αποστάσεις. Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από δύο ή και τρία άτομα. Η ομαδική συμμετοχή κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική τη συμμετοχή για όσους δεν νιώθουν έτοιμοι να συμμετέχουν ατομικά ή θέλουν να δοκιμάσουν το τρίαθλο πρώτη φορά, είτε απλά να συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Οι διοργανωτές Nireas Triathlon και ο Δήμος Αγίας Νάπας ζητούν από τον κόσμο να αγκαλιάσει το «Ayia Napa Triathlon», που προωθεί την περιοχή στον εξωτερικό και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό στο νησί. Προσκαλούν όλους να παρευρεθούν στις 18 Μαρτίου στο Nissi Beach, να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές. Όσοι επιθυμούν να εμπλακούν περισσότερο, μπορούν να δηλώσουν εθελοντές στο www.nireastriathlon.com.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapatriathlon.com. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και κλείνουν στις 8 Μαρτίου. Τον αγώνα χορηγούν ο ΚΟΤ, HELLENIC BANK, PRIMETEL, TYR, SQUEEZY NUTRITION, συνεργάτης είναι το Nissi Beach Resort και χορηγοί επικοινωνίας το KISS 89,0, ο ACTIVE 107,4 και το Goal.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ