aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆξιος κυπελλούχος το Σωματείο Άλπατρος '83!

Άξιος κυπελλούχος το Σωματείο Άλπατρος ’83!

Πραγματοποιήθηκε την 1η  Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο του Σωματείο Παρνασσός Στροβόλου το Κύπελλο Ανεξαρτησίας 2016 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον. Στο κύπελλο συμμετείχαν 6 σωματεία από όλη την Κύπρο και αυτά ήταν ο Παρνασσός Στροβόλου, ο Άλπατρος ’83, ο Αρίων, ο Μορφωτικός Έγκωμης, η Πρόοδος Καϊμακλίου και το Lefkosia Badminton Club.

Όλα τα σωματεία διαγωνίστηκαν μεταξύ τους και έτσι το κύπελλο χωρίστηκε σε πέντε αγωνιστικές, τρεις αγώνες ανά γύρο. Κάθε αγώνας περιλάμβανε 2 παιχνίδια μονού γυναικών και 3 μονού ανδρών. Η πρώτη ομάδα που κατάφερνε να μαζέψει σύνολο 53 πόντους  κέρδιζε τον αγώνα. Ο Νικητής κέρδιζε 2 βαθμούς και ο Ηττημένος 1.

Το Ιστορικό Σωματείο Άλπατρος ’83 μπήκε δυνατά στο Τουρνουά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία των αγώνων καταφέρνοντας στο τέλος να στεφθεί άξιος κυπελλούχος έχοντας το απόλυτο.

Τα υπόλοιπα Σωματεία πάλεψαν το κάθε παιχνίδι και η τελική κατάταξη πραγματικά κρίθηκε στον τελευταίο πόντο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη τα μεταξύ παιχνίδια των ομάδων, όπως όριζαν και οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας.

Ο Παρνασσός Στροβόλου με καλύτερο συντελεστή πόντων πήρε την δεύτερη θέση, αφήνοντας την Πρόοδο Καϊμακλίου και τον Αρίων στην τρίτη θέση και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ