aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑτομικό ρεκόρ η Δάφνη στο NCAA, θρίαμβος της Στέλλας Χριστοφόρου στις ΗΠΑ!

Ατομικό ρεκόρ η Δάφνη στο NCAA, θρίαμβος της Στέλλας Χριστοφόρου στις ΗΠΑ!

Νέο ατομικό ρεκόρ πέτυχε στον δρόμο 60μ. μετ’ εμποδίων, με 8.48 (8.49 το προηγούμενό της), η Δάφνη Γεωργίου σε αγώνες του NCAA (27/2/2020).

Η πρωταθλήτρια Κύπρου και αθλήτρια του ΓΣΖ, η οποία σπουδάζει στις ΗΠΑ και αγωνίζεται εκεί με την ομάδα του Πανεπιστημίου Boise State, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της περιφέρεια Midwest, όπου έχασε για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κέρδισε με 8.47 η Νιλ Σούτεν (San Diego State). Πρώτη ήταν η Γιάντα Χικς (UNLV) με 8.18 και δεύτερη η Ντανάι Ντάιερ (San Diego State) με 8.21.

Από εκεί και πέρα, θριαμβευτική κούρσα έκανε η πρωταθλήτρια μας των μεγάλων αποστάσεων, Στέλλα Χριστοφόρου, τερματίζοντας πρώτη στον κλασικό Ημιμαραθώνιο (21χλμ.) «Τομ Κινγκ» στο Νάσβιλ της Πολιτείας Τενεσί των ΗΠΑ.

Η Κύπρια δρομέας, η οποία είναι, πλέον, μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, πέτυχε θαυμάσια επίδοση, 1 ώρα 18 λεπτά, αφήνοντας πολύ πίσω τις υπόλοιπες αθλήτριες. Χαρακτηριστικό της διαφοράς είναι ότι, η δεύτερη νικήτρια (Στέφανι Αμάκ) πέτυχε 1:24.25 και η τρίτη (Ράιλι Κίλιαν) 1:25.55. Ο επόμενος μεγάλος αγώνας της Στέλλας Χριστοφόρου, θα είναι στη Βοστώνη, αφού θα αγωνιστεί στον ιστορικό διεθνή Μαραθώνιος της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ