aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑθλήτρια διακρίσεων, φοιτήτρια και εργαζόμενη!

Αθλήτρια διακρίσεων, φοιτήτρια και εργαζόμενη!

Αθλήτρια με διακρίσεις, φοιτήτρια και εργαζόμενη. Ο λόγος για την Δήμητρα Ιωάννου, αθλήτρια της Άρση βαρών και μέλος της Εθνικής μας ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Αγωνίζεται στην κατηγορία των 59 κιλών και μάλιστα κατέχει όλα τα ρεκόρ στην κατηγορία της.

Η σκληρή καθημερινή δουλειά με την απόλυτη στήριξη του προπονητή της Ρόη Πολυδώρου την κατατάσσει που δικαίως σε ένα πολύ καλό παράδειγμα ότι με την σκληρή δουλειά πολλά μπορεί να καταφέρει μια αθλήτρια.

Ο αθλητισμός είναι στην φύση της γι` αυτό εξάλλου είναι φοιτήτρια φυσικής αγωγής και επιστήμης του αθλητισμού με στόχο όχι στο κοντινό μέλλον να ασκήσει το λειτούργημα της προπονήτριας στο άθλημα της Άρση Βαρών. Στόχος της να συμμετάσχει σε μεγάλους αγώνες όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

«Έχω στόχους , θέλω να συμμετάσχω σε μεγάλους αγώνες αλλά δυσκολεύομαι να τους πετύχω λόγο του ότι δεν μπορώ να αφοσιωθώ στην προπόνηση μου για το λόγο ότι πρέπει να δουλεύω καθημερινά αρκετές ώρες» δήλωσε η Δήμητρα στο sportime.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στους Παγκύπριους αγώνες κατέκτησε την πρώτη θέση και βραβεύτηκε από τον υπαρχηγό της Αστυνομίας και παρουσία του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς 2021.

Επόμενος στόχος και διοργάνωση η Επίλεκτη Ημερίδα για την Εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στην Κύπρο από τις 3 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Παλαιότερα έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία το 2017 καταλαμβάνοντας την 17η θέση, στο Μεσογειακό κύπελλο στην Σλοβενία καταλαμβάνοντας την 12η θέση. Τον Μάιο του 2019 ως μέλος της Εθνικής ομάδας στους αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στη Μάλτα κατέλαβε την Τρίτη θέση στης γυναίκες και την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη. Ακόμα μια διάκριση για την Δήμητρα, το Φεβρουάριο του 2019 στο διεθνές κύπελλο Κύπρου – Ελλάδας κατέκτησε την πρώτη θέση και βραβεύτηκε ως η καλύτερη αθλήτρια. «Καθημερινά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό με την βοήθεια του προπονητή μου. Θέλω να πετύχω πολλά στο άθλημα γι` αυτό και συνέχεια βάζω νέους στόχους» αναφέρει η ίδια.

Σε μια δύσκολη οικονομική εποχή, η Δήμητρα Ιωάννου έχει την στήριξη του του χορηγού της για τον οποίο εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω των σπόνσορα μου Bet on Alfa η βοήθεια τους είναι αρκετά σημαντική και με στηρίζουν συνεχώς τους ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ