aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑArsenal Κύπρου: Πέρα από τις προσδοκίες η συμμετοχή

Arsenal Κύπρου: Πέρα από τις προσδοκίες η συμμετοχή

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου μετά από ένα μήνα δράσης το καλοκαιρινό προπονητικό καμπ της Arsenal Soccer School Cyprus με την επωνυμία «Elite Soccer Camp». Το καμπ, που έλαβε χώρα στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο, ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου και κάθε εβδομάδα περίπου τριάντα παιδιά, γεννημένα μεταξύ 2002 και 2007, λάμβαναν μέρος στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Άρα Πετροσιάν και της προπονητικής του ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Κύπρου, Άρα Πετροσιάν, μίλησε για το καμπ που ολοκληρώθηκε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι τόσο με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο καμπ, όσο και του γενικότερου επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Μέσα στις τέσσερις αυτές εβδομάδες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού τους και να βελτιωθούν. Αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό, αφού σε τέτοιες περιόδους, χωρίς παιχνίδια και άλλες υποχρεώσεις να τους αποσπούν την προσοχή, είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δουλέψουν».

Το «Elite Soccer Camp» περιλάμβανε δίωρη προπόνηση το πρωί, όπου δινόταν έμφαση στην εκδίδαξη του τρόπου παιχνιδιού της Arsenal, με τις κατευθυντήριες γραμμές να έρχονται από το Λονδίνο. Ακολούθως τα παιδιά έκαναν ειδική αποθεραπεία στην πισίνα, ενώ ολοκλήρωναν την ημέρα τους με βίντεο-ανάλυση σε κλιματιζόμενη αίθουσα, στο κλειστό του Κεραυνού, στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας», όπου εδρεύει η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο. Με το τέλος του καμπ, ο κάθε νεαρός έλαβε γραπτή αναφορά για τη βελτίωση που επέδειξε.

Μετά την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού καμπ της Arsenal, ο Αύγουστος στην Ακαδημία είναι αφιερωμένος στην ξεκούραση, πριν επανέλθουν τον Σεπτέμβριο οι νεαροί με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά και τις προπονήσεις. Για τη σεζόν 2016-2017 η Arsenal θα δέχεται εγγραφές νεαρών γεννημένους μεταξύ 2012 και 2002.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ