aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑργυρό μετάλλιο η Κύπρος στο μεικτό ομαδικό

Αργυρό μετάλλιο η Κύπρος στο μεικτό ομαδικό

Το πρώτο μετάλλιο εξασφάλισε σήμερα η Κύπρος, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας. Οι Πέτρος Εγγλεζούδης και Αναστασία Ελευθερίου, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο μεικτό ομαδικό στο ΣΚΗΤ.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και παρά το δυνατό άνεμο που δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες τους έχασαν το χρυσό από τη Γερμανική ομάδα η οποία πήρε τη νίκη με 6-4. Τη Γερμανική ομάδα αποτελούσαν ο Σβέν Κόρτε και η Ναντίν Μεσερσμίντ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Χιλής με τον Φλόρες Μπαράχονα Χέκτορ Αντρές και την Φρανσίσκα Κροβέτο Τσιάντιτ.

Η Αμερικανική ομάδα την οποία αποτελούσαν ο Ντουστάν Τέϊλορ και η Κίμπερτι Ρόντε περιορίστηκε τελικά στην τέταρτη θέση.

Αύριο είναι η μέρα της επίσημης προπόνησης στο ΤΡΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Νιχάτ Ακτερζί, Ανδρέας Μακρής και Νικόλας Κυριάκου προετοιμάζονται εντατικά ελπίζοντας ότι θα εξασφαλίσουν μετάλλιο.

Στις γυναίκες θα διαγωνισθούν την Παρασκευή η Γεωργία Κωνσταντινίδου, η Δέσποινα Τσαγγαρίδου και η Άντη Ιερίδη. Εκτός μεταλλίων θα συμμετάσχουν στο ΤΡΑΠ ανδρών ο Αδάμος Σελίπας και στις γυναίκες η Αννίτα Κουκκουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ