aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑρχίζει το Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Αρχίζει το Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Στα ύψη βρίσκεται το ενδιαφέρον των οργανωμένων κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας, ενόψει της έναρξης του φετινού Ε’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά.

Το πρωτάθλημα όπως και τα προηγούμενα περιλαμβάνει πέντε αγώνες και για κάθε ομάδα και κάθε αθλητή θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα. Στην ομαδική κατάταξη, θα συμμετέχουν ομάδες των κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας οι οποίες θα αποτελούνται από 4 μέχρι 5 κυνηγούς και για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας θα μετρούν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Στις ομάδες δεν δικαιούνται να συμμετέχουν σκοπευτές που αγωνίστηκαν σε επίσημους αγώνες της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, με στόχο την ανάπτυξη της άμιλλας μεταξύ των κυνηγών. Στο φετινό πρωτάθλημα αναμένονται αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχές, τόσο από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους όσο και από τους οργανωμένους κυνηγούς, αφού διοργανώνεται σε μια μακρά «νεκρή» κυνηγετική περίοδο και όλοι οι κυνηγοί επιδιώκουν να κρατήσουν την επαφή τους με τα όπλα και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στη σκόπευση.

Σε κάθε αγώνα, πέρα από τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες, θα απονέμονται και ατομικά έπαθλα στις κατηγορίες «ΚΥΝΗΓΟΙ Α», «ΚΥΝΗΓΟΙ Β», «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ», «ΕΦΗΒΟΙ» (μέχρι 18 χρόνων), «ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ Α», «ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ Β» και «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ