aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑρχίζει η σεζόν από τη Βαλένθια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Αρχίζει η σεζόν από τη Βαλένθια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Από τη Βαλένθια και την πίστα Circuit Ricardo Tormo ξεκινούν το διήμερο 6-7 Μαΐου οι φετινές υποχρεώσεις για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, ο οποίος έχει θέσει ψηλά τον πήχη των στόχων του.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι ιδιαίτερη για τον Κύπριο οδηγό, που θα τρέχει και φέτος με το αυτοκίνητο Νο5 στις πόρτες, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην κατηγορία EURO NASCAR PRO, ενώ – όπως ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας – μετά από πρόσκληση της ομάδας του, Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports, θα τρέξει επιπλέον και στην κατηγορία EURO NASCAR 2, στην οποία πέρσι είχε τερματίσει τρίτος.

Στην πίστα της Βαλένθια, Circuit Ricardo Tormo, η οποία έχει μήκος 4,005χλμ., ο Τζιωρτζής είχε πετύχει την παρθενική νίκη του στη EURO NASCAR 2, ενώ προηγουμένως είχε καταγράψει τέσσερις παρουσίες στο βάθρο το 2021 και το 2020 όταν αγωνιζόταν ως rookie. Eίχε πάρει δύο δεύτερες θέσεις και ισάριθμες τρίτες.

Το πρόγραμμα αρχίζει το πρωί του Σαββάτου (06/05) με τα προκριματικά των δύο κατηγοριών και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν οι κούρσες πρώτα στην κατηγορία EURO NASCAR PRO (15:10) κι έπειτα για τη EURO NASCAR 2 (17:45), ενώ την Κυριακή (07/05) η αρχή γίνεται με την δεύτερη κούρσα στη EURO NASCAR 2 (12:20) κι έπειτα θα γίνει αυτή για το EURO NASCAR PRO (15:00).

Μετά τον αγώνα στη Βαλένθια, θα ακολουθήσουν οι αγώνες στο Brands Ηatch (Αγγλία), Vallelunga (Ιταλία), Most (Τσεχία), Oschersleben (Γερμανία) και Zolder (Βέλγιο). Η παρουσία του στο EURO NASCAR 2 αφορά μόνο τον αγώνα στη Βαλένθια.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής αγωνίζεται με την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Υφυπουργείου Τουρισμού, τον χορηγούν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts και τον υποστηρίζουν η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ