aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑρχίζει η δράση στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus

Αρχίζει η δράση στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες στην Global Premier Soccer South East Europe / Valencia CF Cyprus, ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017/2018. Μετά από διακοπή δύο μηνών λόγω καλοκαιριού, η ακαδημία που στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο επανέρχεται αυτή την εβδομάδα στη δράση, με νέο όνομα και μπόλικες αλλαγές στο προπονητικό τιμ.

Το brand της Άρσεναλ αποτελεί παρελθόν, με την ακαδημία να συνεχίζει τη δράση της ως GPS SEE / Valencia CF, με την αμερικάνικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ακαδημιών και τον ισπανικό σύλλογο να ενώνουν δυνάμεις και να επεκτείνονται στο -ιδιαίτερα ταλαντούχο από πλευράς ποδοσφαίρου- χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι προπονητές και το προσωπικό της GPS SEE / Valencia CF Cyprus θα πιάσουν δουλειά τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, ετοιμάζοντας το έδαφος για την πρώτη μέρα των προπονήσεων, που έχει οριστεί μία εβδομάδα μετά, στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές για τα αγόρια και κορίτσια, γεννημένα μεταξύ 2002 και 2013, αρχίζουν την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα συνεχίζονται καθημερινά.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, νέος τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας ανέλαβε ο Μαρίνος Σατσιάς και τεχνικός διευθυντής ο Στέλιος Οκκαρίδης. Πρόκειται για δύο θρυλικούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ, με τον πρώτο να έχει διατελέσει αρχηγός της ομάδας για πολλά χρόνια. Την προπονητική ομάδα συμπληρώνουν αρκετά έμπειρα και νεανικά άτομα. Όπως οι Άντρος Γιατρού και Χρίστος Παναγιώτου, δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, με εξαιρετική πορεία ως προπονητές στις αναπτυξιακές ηλικίες. Το staff θα στελεχώσουν επίσης οι Γιώργος Καττιμέρης, Μάριος Γεωργίου και ο γυμναστής Κυριάκος Βασιλείου.

Ο διευθυντής της ακαδημίας, Χαράλαμπος Σπύρου, σχολίασε την έναρξη της σεζόν: «Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους νεαρούς στα γήπεδά μας. Το καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για εμάς, με μπόλικη δουλειά και είμαστε ενθουσιασμένοι που έφτασε επιτέλους η στιγμή να δούμε τα χρώματα της Βαλένθια και τα λογότυπα της GPS και της ισπανικής ομάδας σε δράση». Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων και τις άλλες ενέργειες της ακαδημίας, είναι αναρτημένα στο facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, αξιοσημείωτο είναι πως η Βαλένθια θα αρχίσει άμεσα και την εκπαίδευση των προπονητών των ακαδημιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Οκκαρίδης θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα εκπροσωπήσει την κυπριακή σχολή στη συνάντηση των τεχνικών διευθυντών των σχολών από Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Κροατία και Σκόπια. Δύο στελέχη της ισπανικής ομάδας, οι Antonio Hernandez (διευθυντής μεθοδολογίας της Valencia CF) και Antonio Navarro (προπονητής ακαδημίας Valencia CF και συντονιστής του Elite Program της GPS SEE / Valencia CF) θα εκπαιδεύσουν τα στελέχη των ακαδημιών της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ