aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑρχή με 124/125 για Γ. Αχιλλέως

Αρχή με 124/125 για Γ. Αχιλλέως

Με το δεξί ξεκίνησε τις διεθνείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2020 ο Γιώργος Αχιλλέως. Ο πρωταθλητής μας στο σκιτ είχε 124/125 δίσκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λευκωσίας, το οποίο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (11/3), κάνοντας έναν σχεδόν αψεγάδιαστο αγώνα. Στον τελικό, ο οποίος κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, κατετάγη πέμπτος, πετυχαίνοντας ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας. Το χρυσό πήγε στο Σουηδό Νίλσον.

Τα δύο επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα δεν θα διεξαχθούν λόγω του κορονοϊού. Το πρώτο επρόκειτο να λάβει χώρα στην Ινδία αλλά αναβλήθηκε ενώ το τρίτο ήταν να γίνει στην Ιαπωνία ως test event ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και ματαιώθηκε. Έτσι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο για φέτος είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Με αυτά τα δεδομένα, επόμενος μεγάλος στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας τον προσεχή Μάιο, το οποίο – εάν διεξαχθεί – θα μοιράσει τις δύο τελευταίες κάρτες πρόκρισης στο Τόκυο 2020, μια εκ των οποίο στοχεύει ο Κύπριος πρωταθλητής, ώστε να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά στη μεγάλη καριέρα του.

Ο Αχιλλέως έχει φέτος την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών του που είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, ο ιταλικός κολοσσός κατασκευής όπλων Berretta και τα κυπριακά ποιοτικά φυσίγγια Olympia.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ