aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑποσύρεται από το MMA ο ΜακΓκρέγκορ

Αποσύρεται από το MMA ο ΜακΓκρέγκορ

Την απόφαση να αποσυρθεί από το MMA ανακοίνωσε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

«Ε, παιδιά, μια γρήγορη ανακοίνωση: αποφάσισα να αποσυρθώ από το ΜΜΑ σήμερα», έγραψε στο Twitter ο Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής στο UFC, αν και λίγες ώρες νωρίτερα σε εμφάνισή του στο talk show του Τζίμι Φάλον είχε δηλώσει ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση, αν και δεν έχει τέτοια οικονομική ανάγκη.

Ο αποκαλούμενος Notorious δεν είχε αγωνιστεί από τον Οκτώβριο, όταν έχασε από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ στο UFC 229. Μάλιστα μετά τον συγκεκριμένο αγώνα είχε τιμωρηθεί με έξι μήνες αποκλεισμό για βιαιοπραγίες του ίδιου και της ομάδας του που μεταφέρθηκαν στις θέσεις του κοινού.

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, δήλωσε πως «… ήταν λογική η επιλογή του να αποσυρθεί τώρα που έχει κι άλλες δραστηριότητες. Πάντως ήταν χαρά μας να τον παρακολουθούμε στη διάρκεια της καριέρας του, καθώς πέτυχε σπουδαία πράγματα για το άθλημά μας. Του εύχομαι να είναι τόσο πετυχημένος εκτός οκταγώνου, όσο ήταν και μέσα σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ