aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπόψε το 1ο Running Community Forum 

Απόψε το 1ο Running Community Forum 

Διεξάγεται στις 7:00μμ το βράδυ της Παρασκευής (17/3) στην αίθουσα «Πεύκιος Γεωργιάδης» του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό, το 1ο Cyprus Running Community Forum, το οποίο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο του 11ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ ο οποίος διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Είναι το πρώτο Φόρουμ που γίνεται στην Κύπρο με αντικείμενο το δρομικό κίνημα το οποίο αναπτύσσεται ραγδαίως στον τόπο μας αλλά και παγκοσμίως.

Κεντρικός εισηγητής στο Φόρουμ θα είναι ο Ελλαδίτης Μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς, που θα αναφερθεί στην προώθηση της κουλτούρας του τρεξίματος. Θα πλαισιώνεται από την ακτιβίστρια May El Khalil που θα εξηγήσει πως ένας μαραθώνιος γίνεται όχημα προώθησης της ειρήνης, τη Βρετανίδα marketer Rebecca Richardson που θα μιλήσει για την προώθηση ενός αγώνα δρόμου αλλά και τον Κύπριο μαραθωνοδρόμο Χαράλαμπο Ιωάννου ο οποίος θα καταθέσει τη δική του εμπειρία σχετικά με τους δρόμους αντοχής στο νησί  μας.

Συντονιστής θα είναι ο βετεράνος δρομέας Γιώργος Λουκαΐδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν δρομείς, σύλλογοι δρομέων, οργανωμένα σύνολα, επαγγελματίες και επιχειρηματίες του χώρου, ακόμα και απλός κόσμος που θα ήθελε να μάθει λίγα παραπάνω πράγματα για το τρέξιμο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/events/1731549220488959. Το αγωνιστικό σκέλος του 11ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ αρχίζει το Σάββατο (18/3) με τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ στις 9:00πμ και την Andrey & Julia Dashin’s Foundation 1km Youth Race στις 11:00πμ, ενώ την Κυριακή στις 7:00πμ θα εκκινήσουν Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ