aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπονομή διπλωμάτων διαιτητών κωπηλασίας

Απονομή διπλωμάτων διαιτητών κωπηλασίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 η απονομή των Διπλωμάτων των νέων εθνικών και δόκιμων διαιτητών κωπηλασίας. Η απονομή έγινε από τον κ. Στέλιο Στυλιανού Μέλους του Δ.Σ του ΚΟΑ σε μια μικρή και σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Πεύκος στη Λεμεσό, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Χριστόδουλου Χριστοδούλου, νέων και παλιών διαιτητών.

Οι νέοι διαιτητές είναι αποτέλεσμα διοργάνωσης σεμιναρίων διαιτησίας Κωπηλασίας που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ από τις 21-23 Φεβρουαρίου 2020.

Με την ευκαιρία ο κ. Στυλιανού συνεχάρη την Ομοσπονδία για το έργο που επιτελεί και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά, συμπαραστάτης στο έργο της. Ο κ. Στυλιανού στον σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην θετική κατάληξη μιας προσπάθειας πολλών χρόνων με την ψήφιση από την Βουλή των Αντιπροσώπων των κανονισμών για την Ενιαία Διαχείριση Υδάτων για Ναυταθλητισμό με Πλωτά Μέσα.

Η ψήφιση θα βοηθήσει τα αθλήματα του νερού που πραγματοποιούνται στα φράγματα. Τόνισε τις θετικές προοπτικές που οι κανονισμοί ανοίγουν τόσο στις εμπλεκόμενες ομοσπονδίες αλλά και τον αθλητικό τουρισμό. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την νέα αυτή ευχάριστη εξέλιξη τόσο για την κωπηλασία αλλά και τα υπόλοιπα ναυταθλήματα στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανού για την στήριξη στο έργω της Ομοσπονδίας και του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ