aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες στο Κίτιον

Απόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες στο Κίτιον

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τάεκβοντο εφήβων και νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Κίτιον. Ήταν ένα από τα πιο καλά οργανωμένα πρωταθλήματα τάεκβοντο της Ευρώπης και σχεδόν οι ξένοι προπονητές και εκλεκτοί προσκεκλημένοι το χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα των τελευταίων 10 ετών. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος κήρυξε και την επίσημη έναρξη τους.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος πάνω από 700 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές και αρχηγοί αποστολών από 42 χώρες. Πρώτευσε η Ρωσία με 4 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο, δεύτερη ήταν η Κροατία με 2 χρυσά και δύο χάλκινα, ενώ τρίτη ήταν η Γερμανία με 1 χρυσό, 2 αργυρά και 1 χάλκινο. Η Κύπρος κέρδισε δύο πέμπτες θέσεις με τους Βίκτωρα Πηλαβά και Κωνσταντίνο Μαυρομμάτη και δύο ένατες θέσεις με την Ερατώ Αθανασίου και τον Νικόλα Κόκκινο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ