aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπόλυτα επιτυχημένη ημερίδα

Απόλυτα επιτυχημένη ημερίδα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κίτιον η ημερίδα «Young Athletes», στην οποία έλαβαν μέρος αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών ηλικίας 2-7 ετών από το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, το Ιδιωτικό Ειδικό Σχολείο New Hope, το Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός και το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας. Το πρόγραμμα «Young Athletes» είναι ένα πρόγραμμα αθλημάτων και παιχνιδιών για παιδιά με και χωρίς διανοητική αναπηρία ηλικίας 2 έως 7 ετών.

Οι νεαροί αθλητές διδάσκονται τις βασικές κινητικές δεξιότητες, όπως τρέξιμο, λάκτισμα και ρίψεις. Το πρόγραμμα προσφέρει στις οικογένειες, τους δασκάλους, τους φροντιστές και στην κοινότητα την ευκαιρία να μοιραστούν τη χαρά του αθλητισμού με όλα τα παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν μεταξύ τους, να αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες για μάθηση, να μοιράζονται, να περιμένουν στη σειρά και να ακολουθούν οδηγίες. Αυτές οι δεξιότητες βοηθούν τα παιδιά στις οικογενειακές, κοινοτικές και σχολικές δραστηριότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ