aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπολογισμός Συμμετοχής ΚΟΚΩΠ

Απολογισμός Συμμετοχής ΚΟΚΩΠ

Επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας  που συμμετείχε το διήμερο 26-27 Αυγούστου στην 63η Διεθνή Ρεγγάτα στη Πόλη λιτομέριτσε της Τσεχίας. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας συμμετείχε στους αγώνες με 6 αθλητές. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν αρκετές εμπειρίες  μέσα από την συμμετοχή τους σε ένα  διεθνή αγώνα αλλά και να σημειώσουν αρκετά καλά αποτελέσματα. Την αποστολή συνόδευε η Ομοσπονδιακός προπονήτρια, Μαρία Χατζηηλία με αρχηγό αποστολής την Ταμία της Ομοσπονδίας, Άντρη Κουλουντή.

Ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων αποτελεί ότι η κάθε σειρά είναι ξεχωριστός τελικός, όπου βραβεύεται μόνο ο 1ος  κάθε σειράς. Ως Ομοσπονδία  εξασφαλίσαμε 1η θέση σε δύο αγώνες. Συγκεκριμένα, στο  σκίφ παίδων με τον  Πέτρο Σταύρου που μαζί με τον  Χρήστο Φαχούρη πήραν  και την πρώτη θέση στο διπλό των παίδων. Ο Χρήστος Φαχούρης τερμάτισε 3ος στην σειρά του στο σκιφ παίδων. Επίσης στις σειρές τους στο διπλό των κορασίδων η Χριστιάνα Ευαγγέλου με την Νάγια Ραουνά πήρα την 2η θέση,  ενώ η  Στυλιάνα Αντωνιάδου και Μαριάννα Ζήνωνος πήραν την 3η θέση.

Στη κατηγορία κορασίδων η Μαριάννα Ζήνωνος εξασφάλισε την 2η θέση και η Στυλιάνα Αντωνιάδου την 3η. Οι δυο αθλήτριες μαζί με την Χριστιάνα Ευαγγέλου και Νάγια Ραουνά τερμάτισαν στην 4η θέση στο τετραπλό. Συγχαρητήρια στα 6 παιδία που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου και έχουν εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο καθώς επίσης και σε όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για μια ακόμη φορά τον διαχρονικό μας χορηγό ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ που  με τη χορηγία του βοηθά την προσπάθεια  της Ομοσπονδίας να συμμετέχει σε Διεθνής αγώνες και την έτσι δίνεται η ευκαιρία στους Κύπριους κωπηλάτες να δοκιμάζουν τις δυνάμει τους στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ