aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑποκλείστηκε ο Μπαλαρτζισβίλι

Αποκλείστηκε ο Μπαλαρτζισβίλι

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Δεν μπόρεσε να διακριθεί στην Ολυμπιάδα Νέων του Μπουένος Άιρες ο πρωταθλητής μας στο τζούντο στη κατηγορία 66kg Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι. Ο 17χρονος αθλητής γνώρισε δύο ήττες σε δύο αγώνες και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αρχικά αναμετρήθηκε με τον Ουζμπέκο Ναζάρομ από τον οποίο βγήκε νοκ-άουτ στο τελευταίο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα αντιμετώπισε τον Σκοπιανό Τζάσαρι, από τον οποίο έχασε στα σημεία.

«Ο Γιώργος έκανε ό,τι μπορούσε. Δεν σταμάτησε ούτε ένα δευτερόλεπτο να προσπαθεί για τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του και την απόδοση του και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός ότι αγωνιζόταν σε πιο πάνω κατηγορία και με λιγότερα κιλά έπαιξε το δικό του ρόλο όσον αφορά στην δύναμη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είχε να ζηλέψει κάτι από τους άλλους», μας δήλωσε μετά τους αγώνες ο προπονητής του Χρίστος Χριστοδουλίδης.

Οι συμμετοχές της Κύπρου συνεχίζονται σήμερα με το άθλημα της κολύμβησης (16:00 ώρα Κύπρου). Η πρωταθλήτρια μας Κάλια Αντωνίου θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα ελεύθερο, στοχεύοντας να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ