aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑποφασισμένοι να «λιώσουν» την Τουρκία!

Αποφασισμένοι να «λιώσουν» την Τουρκία!

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν τα άλλα. Είναι αλλιώτικο με όλες τις έννοιες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ένας αγώνας απαντήσεων με μεγάλο Εθνικό συναίσθημα λόγω της μοιρασμένης μας πατρίδας.

Απέναντι στην Τουρκία στις 18:00 η Εθνική μας U24 καλείται να κάνει το καθήκον της και παράλληλα να κάνει περήφανους όλους μας χαρίζοντας μας το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση των Προκριματικών του EURO 2020.

Οι μάγκες του Απόστολου Μιχαήλ είναι πανέτοιμοι. Γνωρίζουν πολύ καλά τι πάει να πει Εθνική περηφάνια και ετοιμάζονται να “λιώσουν” και την Τουρκία, όπως έκαναν με Βουλγαρία, Ανδόρα, Αζερμπαίτζάν και Κίνα και να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Η κούραση μεγάλη, τα ψυχικά αποθέματα όμως πολλά και οι διεθνείς μας αναμένεται να κάνουν τα πάντα εντός παρκέ για να μας χαρίσουν μια ακόμα τεράστια επιτυχία.

Ξέρουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέρουν επίσης πολύ καλά πως ο στόχος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δεν πρόκειται να αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν στην Κύπρο μας μια ακόμα νίκη και παράλληλα την πρόκριση. Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00. Σις 20:00 τα Φαρόε αντιμετωπίζουν  το Κόσοβο στον άλλο ημιτελικό.

To live streaming του αγώνα Κύπρος – Τουρκία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ