aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Το τμήμα Δρομέων συνεχίζει ακούραστα

ΑΠΟΕΛ: Το τμήμα Δρομέων συνεχίζει ακούραστα

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ συνέχισε την αγωνιστική του δράση το προηγούμενο Σάββατο 03 Δεκεμβρίου σε Λευκωσία και Πάφο.

Το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη το στο εθνικό δασικό πάρκο Αθαλάσσας ο 9ος ετήσιος αγώνας δρόμου αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων FXPro  «Run with us», το οποίο διοργάνωσε το Σωματείο Δρομέων Dro.Me.A. Racing σε συνεργασία με τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. για την πρόληψη του καρκίνου.

Στον αγώνα  συμμετείχαν πέραν των 360 δρομέων από όλη την Κύπρο. Ταυτόχρονα, έλαβαν χώρα ο εταιρικός αγώνας και ο αγώνας απόστασης 800 μέτρων για παιδιά. Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν 12 δρομείς σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στο πάρκο Αθαλάσσας με πολύ καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν τους αθλητές μας να πετύχουν πολύ καλούς χρόνους, ενώ ορισμένοι εξ αυτών σημείωσαν ατομικές επιδόσεις.

Στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων έτρεξαν οι Λούης Βαλιαντής, Μάριος Αλεξάντρου, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Πόλυς Παλαντζής, Αντρέας Ανατολίτης, Πάνος Γεωργιάδης, Δημήτρης Δημητρίου, Στέλιος Στυλιανού και η Ελένη Μιχαήλ Αγκαστινιώτη.

Στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι Γιώργος Δρουσιώτης, Θέμης Καλογέρης  και το νέο μέλος του τμήματος μας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας.

Οι Πόλυς Παλαντζής και Πάνος Γεωργιάδης κατετάγησαν πρώτοι στην ηλικιακή τους κατηγορία και ταυτόχρονα τερμάτισαν στην 5η και 6 θέση της Γενικής Κατάταξης. Οι Αντρέας Θεμιστοκλέους και Λούης Βαλιαντής κατέλαβαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή τους κατηγορία και την 8η και 18η θέση στη Γενική Κατάταξη.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο χωριό Καλλέπεια της Πάφου, ο ακούραστος δρομέας του ΑΠΟΕΛ Χριστόδουλος Παπαευτυχίου έτρεξε στον ετήσιο αγώνα απόστασης 6 χιλιομέτρων και τίμησε τη μνήμη του δρομέα Περικλή Δημητρίου και του γυμναστή Πολύβιου Νεοφύτου.

Ο Χριστόδουλος τερμάτισε 3ος στην ηλικιακή κατηγορία του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος δρομέας συμμετείχε σε όλους τους εγχώριους αγώνες του τμήματος, με τη βελτίωση του να είναι αισθητή.

Ο επόμενος αγώνας του τμήματος Δρομέων είναι το προσεχές Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Αγία Νάπα, απόστασης 5 και 10 χιλιομέτρων. Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00). Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ