aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Στον συμβολικό αγώνα έπεσε η αυλαία της φετινής περιόδου

ΑΠΟΕΛ: Στον συμβολικό αγώνα έπεσε η αυλαία της φετινής περιόδου

Στον συμβολικό αγώνα του Δήμου Αγίου Δομετίου, εκεί όπου το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ πριν ακριβώς δυο χρόνια συστήθηκε και επίσημα στον κόσμο, έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έξι δρομείς του Σωματείου μας, συμμετείχαν στον 4ο Διεθνή αγώνα δρόμου, ο οποίος διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή (03/07) και διοργανώθηκε από την Ένωση Νέων Αγίου Δομετίου (ΕΝΑΔ) σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Κύπρου  «Περικλής Δημητρίου».

Αρκετοί δρομείς, ανάμεσα τους και οι γαλαζοκίτρινοι Στέλιος Στυλιανού, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Νέαρχος Λαμπρινός, Μάριος Δημητρίου,  Χριστόδουλος Παπαυετυχίου και Λάζαρος Στυλιανού διένυσαν πέντε χιλιόμετρα και τίμησαν τη μνήμη δυο ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59, του Στέλιου Μαυρομάτη (ήταν ενεργό μέλος της ΕΝΑΔ) και του Μάρκου Δράκου, της αγωνίστριας Νίτσας Χατζηγεωργίου και του εθελοντή αγωνιστή Παναγιώτη (Τότη) Αρτεμίδη.

1

Οι Στυλιανού και Θεμιστοκλέους τερμάτισαν στην 3η και στην 5η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη (ο τελευταίος κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του), ενώ αρκετά θετική κρίνεται η παρουσία και των υπόλοιπων τεσσάρων δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας του Αγίου Δομετίου ήταν ο τελευταίος του τμήματος για τη φετινή περίοδο. Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ θα ξεκουραστούν σωματικά και ψυχικά, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι εν όψει των σημαντικών υποχρεώσεων του τμήματος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε Κύπρο και εξωτερικό.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στο www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ