aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Πέντε αγώνες για το τμήμα Δρομέων

ΑΠΟΕΛ: Πέντε αγώνες για το τμήμα Δρομέων

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το προσεχές σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Το Σωματείο θα εκπροσωπηθεί σε δυο αγώνες το Σάββατο και σε τρεις την Κυριακή, ο ένας εκ των οποίων είναι διεθνής και από τους πιο γνωστούς και πολυδιαφημισμένους Μαραθώνιους στον κόσμο, στο Βερολίνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αγώνας δρόμου πέντε χιλιομέτρων στην Έγκωμη, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Έγκωμης και είναι ενταγμένος στην εβδομάδα αθλητισμού του ΚΟΑ. Το βράδυ θα διεξαχθεί ο αγώνας «Hellenic Bank Under The Moon» περιμετρικά του πάρκου Αθαλάσσας στις αποστάσεις 5, 10, 21 χλμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο δρομέας του ΑΠΟΕΛ Λεωνίδας Μαραγκός θα τρέξει σ’ έναν από τους πιο γνωστούς και πολυδιαφημισμένους Μαραθώνιους στον κόσμο, στο Βερολίνο. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο Μαραθώνιο μετά την περσινή παρουσία των Ηλιάδη και Εργατούδη.

Ο Στέλιος Τσιάρτας θα λάβει μέρος σε φιλανθρωπικό και μη ανταγωνιστικό αγώνα στην Αθήνα. Εκ των υποστηρικτών είναι το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το γεμάτο διήμερο του τμήματος θα ολοκληρωθεί το βράδυ, με τον αγώνα στις αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων στο γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού στο χώρο του πρώην Νοσοκομείου Λευκωσίας για τα καρδιακά νοσήματα, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00). Θερμές ευχαριστίες στο www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για τη στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ