aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Οι δρομείς σε Τρόοδος και Λευκωσία

ΑΠΟΕΛ: Οι δρομείς σε Τρόοδος και Λευκωσία

Με δυο αγώνες σε Τρόοδος και Λευκωσία, συνεχίστηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το Σάββατο έλαβε χώρα ο ετήσιος αγώνας πέντε χιλιομέτρων «Fit and Fun Race» στην Λευκωσία και την Κυριακή η ορειβατική διαδρομή 15 χιλιομέτρων «Troodos Garmin Green Race 2016».

Troodos Garmin Green Race 2016

Οχτώ δρομείς εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ -στην 3η διαδοχική παρουσία του Σωματείου μας- στον ορειβατικό αγώνα “Troodos Garmin Green Race 2016” που διοργάνωσε το Σωματείο δρομέων Dro.Me.A. Racing και διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Οι Στέλιος Στυλιανού, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Πόλυς Παλαντζής, Λούης Βαλιαντής, Μάριος Αλεξάνδρου, Δημήτρης Δημητρίου, Γιάννης Χριστοδουλίδης και Θέμης Καλογέρης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τερμάτισαν αξιοπρεπώς.

Ο αγώνας διασχίζει τα μονοπάτια της φύσης περιμετρικά από το Τρόοδος και είναι μοναδικός, αφού η θέα είναι πανοραμική και η διαδρομή με το πιο ψηλό υψόμετρο στην Κύπρο.

O συγκεκριμένος αγώνας έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του αθλητισμού για μία πιο οικολογική συνείδηση αναφορικά με την προστασία των δασών της Κύπρου

Η απαιτητική αυτή διαδρομή των 15 χιλιομέτρων, ξεκινά από την πλατεία Τροόδους και διαμέσου κακοτράχαλου μονοπατιού ανεβαίνει μέχρι την ψηλότερη οροφή της χιονίστρας σε υψόμετρο 1950 μέτρων. Στη συνέχεια ακολουθεί μια απότομη κατάβαση στην χιονοδρομική πίστα Δίας και ολοκληρώνεται διαμέσου του κυκλικού μονοπατιού της φύσης Αταλάντη.

Fit and Fun Race 2016

Επίσης, το Σάββατο διεξήχθη ο ετήσιος αγώνας πέντε χιλιομέτρων Fit and Fun Race στη Λευκωσία και για ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ ήταν εκεί. Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν επιτυχώς οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου και Μάριος Δημητρίου.

download

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ