aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπό τη Sabbianco Ανόρθωση ξανά στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Από τη Sabbianco Ανόρθωση ξανά στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Την επιστροφή του Πέτρου Κανδύλα που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Sabbianco Ανόρθωση, ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Πειραιώς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός πήρε πέρσι την απόφαση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έτσι από… σπόντα ο Κανδύλας, που είχε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, βρέθηκε στην Κύπρο. Ο 30χρονος Ελλαδίτης ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή εξαιρετική σεζόν για τους κυανόλευκους σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κανδύλα. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κανδύλα:

“Μετά από μια δύσκολη χρονιά, λόγω Covid και άλλων καταστάσεων, είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ η καινούργια χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και να παίζουμε επιτέλους σε γήπεδα με κόσμο. Ας είναι η καινούργια σεζόν η αρχή για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ