aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπό τη 2η θέση στην κούρσα μεταλλίων (video)

Από τη 2η θέση στην κούρσα μεταλλίων (video)

Από τη δεύτερη θέση θα μπει ο Παύλος Κοντίδης στη σημερινή (13:10, ώρα Κύπρου) κούρσα μεταλλίων του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου της χρονιάς, που διεξάγεται στο Hyeres της Γαλλίας. Με μια 12η και μια 2η θέση στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες ο Κοντίδης έφτασε στους 59 βαθμούς ποινής, έξι πιο πολλούς από τον Ιταλό Φραντζέσκο Μαράι.

Για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κύπριος ιστιοπλόος πρέπει στην medal race να τερματίσει τουλάχιστον τρεις θέσεις πάνω από τον Μαράι. Επτά βαθμούς πίσω από τον Κοντίδη είναι ο Αυστραλός Μάθιου Γουίερν. Ο Κοντίδης έχει σχεδόν «κλειδώσει» το βάθρο, αφού ο τέταρτος Νικ Τόμσον έχει 77β ποινής. Για να βρεθεί εκτός βάθρου ο Κοντίδης πρέπει να είναι 10ος και ο Τόμσον πρώτος.

Πέρσι ο Κοντίδης ήταν 14ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres, ενώ ακολούθησε η δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο του Qingdao και η πρωτιά στον τελικό της Μελβούρνης, τον Δεκέμβριο. Φέτος ήταν δεύτερος στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, στο Μαϊάμι. Ο φετινός τελικός θα γίνει στο Σανταντέρ τον Ιούνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ