aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Aphrodite Mediterranean Cup 2019» στην Αγία Νάπα

«Aphrodite Mediterranean Cup 2019» στην Αγία Νάπα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας διοργανώνει από τις 31 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου 2019 στην Αγία Νάπα, Διεθνείς και Μεσογειακούς Αγώνες Τοξοβολίας. Ως εκ τούτου σας καλούμε σε Διάσκεψη Τύπου η οποία  θα γίνει στην αίθουσα «Ευ αγωνίζεσθε» της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 12.30μ.μ. στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Στην διάσκεψη θα δοθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης των αγώνων, τις συμμετοχές των χωρών και αθλητών καθώς και των τελετών έναρξης και λήξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη των αγώνων και συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου 2019, διοργανώνεται, σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών καθώς και διαλέξεις στην αθλητική ψυχολογία και τη διατροφή του αθλητή. Επίσης το πρωί της 31ης Οκτωβρίου 2019 θα γίνει παρουσίαση και επίδειξη παραδοσιακής τοξοβολίας.

Τέλος στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητα της Τοξοβολίας στην Κύπρο, η ΚΟΤΟΞ θα βραβεύσει κατά την διάρκεια της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης, αθλητές και παράγοντες που συνετέλεσαν στην διοργάνωση του 1ου Παγκύπριου Αγώνα Τοξοβολίας τον Απρίλιο του 1989. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22449896 και στην ιστοσελίδα της ΚΟΤΟΞ (www.archery.org.cy).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ