aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπ’ εκεί που έμεινε πέρσι το Ευρωπαϊκό!

Απ’ εκεί που έμεινε πέρσι το Ευρωπαϊκό!

Ο πρώτος τίτλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο χάντμπολ ανδρών κατέληξε στα χέρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, που νίκησε στην κλειστή αίθουσα του Αγίου Δομετίου τον ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ (25-15).

Είναι το 4ο σερί Σουπερ Καπ που κατακτάει το Ευρωπαϊκό και 6ο στην ιστορία του. Ήταν μια δίκαια και πανάξια για τους χειροσφαιριστές του Ανδρέα Ανδρέου, που κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Από πλευράς τους οι γαλαζοκίτρινοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό την αναμέτρηση, όμως έχασαν από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο κατέκτησε την περσινή σεζόν το νταμπλ, έδωσε με αυτόν τον τρόπο συνέχεια στις επιτυχίες που έχει τα τελευταία χρόνια στο άθλημα. Από πλευράς του, ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ ο οποίος μετά τη συγχώνευση του με την ιστορική ομάδα του Στροβόλου έδωσε το παρών του για πρώτη φορά στο Σούπερ Καπ, δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο του παιχνίδι με το θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ