aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΟ Άνοιξης και GAP Vassilopoulos οι νικητές

ΑΟ Άνοιξης και GAP Vassilopoulos οι νικητές

Το μεγαλύτερο Beach Handball Tournament που διοργανώθηκε ποτέ στην Κύπρο… έριξε αυλαία. Στην Παραλία Φοινικούδων και στις εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας το τριήμερο 6-7-8 Ιουλίου σπουδαίοι αθλητές, πέραν των 300 σε σύνολο 26 ομάδων, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και μοίρασαν αμέτρητες συγκινήσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Με 55 και πλέον παιχνίδια και με εκπροσώπηση από την Ελλάδα σε επίπεδο ομάδων, διαιτητών και παρατηρητών, το διεθνές Τουρνουά παραλίας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βράδυ της Κυριακής.

Ο ΑΟ Άνοιξης στους Άνδρες και ο GAP Vassilopoulos στις Γυναίκες ήταν οι μεγάλοι νικητές «EBT Beach Handball Tournament 2018» με την ομάδα του Πανελληνίου στην κατηγορία U15 και η Αραδίππου Fighters στην κατηγορία των U17 κοριτσιών, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις ενώ στην κατηγορία U17 αγοριών πανηγύρισαν την πρώτη θέση οι μικροί του Παρνασσού.

Πολλά συγχαρητήρια για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση αξίζουν στο Cyprus Handball Club για την οργάνωση και διεξαγωγή του Τουρνουά και έχοντας γενικό συντονιστή τον αντιπρόεδρο της Κ.Ο.Χ. κ. Πάνο Αντωνίου.

Το Τουρνουά τελούσε υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, ενώ είχε την καθολική στήριξη και του Δήμου Λάρνακας. Στόχος είναι το «EBT Beach Handball Tournament» να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές από Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Χρυσοί χορηγοί η Petrolina Holding LTD, ενώ παρούσα ήταν όπως πάντα η εταιρεία Pissis LTD, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα εκτυπωτικά. Η CytaVision για πολλοστή φορά στάθηκε στο πλευρό του αθλήματος με την τρίωρη ζωντανή κάλυψη των τελικών του θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ