aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑντόστροφη μέτρηση για το Σούπερ Καπ γυναικών!

Αντόστροφη μέτρηση για το Σούπερ Καπ γυναικών!

Μετράμε ήδη αντίστροφα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ γυναικών. Σήμερα (18:00, στο κλειστό γήπεδο της Αθηένου) έχουμε πρεμιέρα στη νέα σεζόν με τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον περσινό νταμπλούχο Α.Σ. Λατσιά και τον φιναλίστ κυπέλλου Α.Ο. Αραδίππου.

Φαβορί σαφώς και υπάρχει και είναι η ομάδα των Λατσιών, η οποία δείχνει και φέτος πως θα υπερασπιστεί τους τίτλους της, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την ομάδα της Αραδίππου η οποία και πέρσι απέδειξε πως παλεύει και διεκδικεί με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη.

Η ομάδα των Λατσιών με τις εννιά συνολικά νίκες της εκ των οποίων οι έξι τα τελευταία ισάριθμα χρόνια θέλει το τρόπαιο για να καταστεί η κορυφαία ομάδα στο άθλημα της χειροσφαίρισης Γυναικών ξεπερνώνοντας τον Κεφαλόβρυσο Κυθραίας που παρέμεινε στις εννιά κατακτήσεις Σούπερ Καπ. Χωρίς τρόπαιο ο Α.Ο. Αραδίππου που θέλει με τη σειρά του να μπει το όνομα του στις ομάδες με τις κατακτήσεις Σούπερ Καπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ