aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑνόρθωση-Παρνασός στον μεγάλο τελικό

Ανόρθωση-Παρνασός στον μεγάλο τελικό

Η Ανόρθωση και o Παρνασός Στροβόλου θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (15/5) στις 19:00 στο «Ελευθερία» και θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα της CytaVision.

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών της Ανόρθωσης έφτασε σε έναν πραγματικό άθλο στην τρέχουσα περίοδο, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας κι ανέβηκε στην κατηγορία των μεγάλων, ενώ απόψε νίκησε στον ημιτελικό Κυπέλλου τον ΑΠΟΕΛ με 33-23 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παρνασός Στροβόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο αγώνα του φάιναλ φορ, αφού κατέβαλε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 25-23. Ο αγώνας είχε μπόλικο σασπένς, αλλά στο τέλος μέτρησε η ψυχραιμία του Παρνασού, που παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε (22-22, 23-23), είχε τις λύσεις και προκρίθηκε στον αποψινό τελικό, όπου φυσιολογικά θα είναι και το φαβορί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ