Ανοικτό πρωτάθλημα Τζούντο

Ο Σύλλογος Τζούντο Κερύνειας με αφορμή τα 44 χρόνιας από την βάρβαρη τουρκική εισβολή, οργανώνει σε συνεργασία με το Δημαρχείο Κερύνειας και την Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο μεγάλο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο με την ονομασία «Αλωνάγρα 2018», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό Λευκόθεο στην Λευκωσία.

Στη μεγάλη αυτή Φιέστα θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 350 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Στους αγώνες θα διαγωνιστούν αθλητές από 10 μέχρι 18 χρόνων οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εντεταγμένοι στα προγράμματα του ΕΣΥΑΑ.

Καθιερωμένες Επιδείξεις τζούντο-αυτοάμυνας που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Το μεγάλο αυτό διεθνές πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 9.30 και αναμένεται να τελειώσει στις 18.00. Η εκδήλωση βρίσκεται τελεί υπό την αιγίδα της Δημάρχου Κερύνειας Ρίτας Κωμοδίκη. Τελετή έναρξης 11.00 π.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Αλωνάγρα: Συμβολική ονομασία από την βουνοκορφή του Πενταδακτύλου, τιμώντας την κατεχόμενη επαρχία της Κερύνειας, αλλά και σε όσους υπηρέτησαν στην Άσπρη Μούττη, στο 361 Τ.Π..

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ