aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑνοίγει η δρομική σεζόν στο πάρκο Αθαλάσσας!

Ανοίγει η δρομική σεζόν στο πάρκο Αθαλάσσας!

Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing, σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς, διοργανώνει τον 8ο αγώνα δρόμου «Cablenet Run the Park 5χλμ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 08:30 στο πάρκο Αθαλάσσας. Με σημείο εκκίνησης τα 200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική running εμπειρία στη φύση, εισπνέοντας τον καθαρό αέρα που προσφέρει ο πνεύμονας της πόλης.

Στον αγώνα των 5χλμ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 16 ετών και άνω, ενώ απαιτείται συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα για άτομα κάτω των 18 ετών. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας www.dromearacing.com.

Η παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα γίνεται επί τόπου τη μέρα του αγώνα μεταξύ 07:00-08:00. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και αγώνας 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 13 ετών με δωρεάν συμμετοχή (απαραίτητη συναίνεση γονέα), ο οποίος θα εκκινήσει στις 09:20.

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι αλλά και χαρούμενοι που ως Δήμος Αγλαντζιάς στηρίζουμε τον αγώνα αυτό, και αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και άθλησης».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δρό.Με.Α. Racing, Άδωνης Αργυρού, επεσήμανε: «Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο τρέξιμο, αφού συνδυάζει εκγύμναση και επαφή με τη φύση, αίσθημα που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την εκγύμναση σε εσωτερικούς χώρους. Φέτος αναμένουμε να σπάσουμε ρεκόρ συμμετοχών και ευελπιστούμε ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να κτίζεται μια ισχυρή κοινότητα δρομέων και στην Κύπρο. Εύχομαι σε όλους τους δρομείς να έχουν μια εποικοδομητική δρομική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ