aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑναβολή ευρωπαϊκού ατομικών αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών πινγκ πονγκ

Αναβολή ευρωπαϊκού ατομικών αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών πινγκ πονγκ

Αναβλήθηκε, λόγω του κορωνοϊού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών του πινγκ πονγκ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 15-20 Σεπτεμβρίου στη Βαρσοβία.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και οι οικοδεσπότες εργάζονταν με στόχο να πραγματοποιηθεί κανονικά η διοργάνωση, ωστόσο τα αυξημένα κρούσματα της Covid-19 που καταγράφονται τελευταία σε πολλές χώρες της Ευρώπης οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση για αναβολή του πρωταθλήματος.

Η ETTU ανακοίνωσε ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού «θα επιβεβαιωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο».

Η σχετική ανακοίνωση της ETTU αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «λόγω των αυξημένων περιπτώσεων Covid-19 τις τελευταίες ημέρες σε πολλά μέρη της Ευρώπης, καθώς και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις αρκετές εθνικές καραντίνες, που ισχύουν για ορισμένες χώρες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ETTU αποφάσισε να αναβάλει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Βαρσοβία μεταξύ 15 και 20 Σεπτεμβρίου. Η πολωνική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης κατανοεί και αποδέχεται τη δύσκολη απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ