aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑναβλήθηκε η 9η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ των Γυναικών

Αναβλήθηκε η 9η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ των Γυναικών

Aναβλήθηκαν και οι τρεις προγραμματισμένοι για αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Χάντμπολ των Γυναικών λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις διαγωνιζόμενες ομάδες. Σημειώνεται ότι από τα παιχνίδια της 8ης Αγωνιστικής το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη μόνο η αναμέτρηση ΑΣ Λατσιά – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (57-20) καθώς λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκαν οι αγώνες Προοδευτικός – Πανελλήνιος και ΑΟ Αραδίππου – ΕΝ Αθηένου. Λόγω κορωνοϊού εκκρεμεί και ο αγώνας ΕΝ – Αθηένου – ΑΣ Λατσιά για την 5η Αγωνιστική ενώ λόγω μη διαθεσιμότητας γηπέδου εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Πανελλήνιος – ΕΝ Αθηένου και ΑΣ Λατσιά – Πανελλήνιος.

Μετ’ εμποδίων η Εθνική

Στους Άνδρες δεν υπάρχει αγωνιστική δράση καθώς η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Τουρκία για το EURO 2024 (19 & 22 Ιανουαρίου). Μετά την ακύρωση της συμμετοχής στα τρία προκριματικά παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίζεται μετ’ εμποδίων λόγω νέων κρουσμάτων COVID-19.

Σημειώνεται ότι από τις 20 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε η προετοιμασία έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό συνολικά 14 διεθνείς.

Δράση στη Β’ Κατηγορία

Στη Β’ Κατηγορία για την 7η Αγωνιστική έγινε την Τετάρτη (12/1) ο αγώνας ΑΟ Ανθούπολης – ΑΟ Αραδίππου (25-25) ενώ την Κυριακή (16/1) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς και Πανελλήνιος – Απόλλων Αγίου Παύλου. Έχουν αναβληθεί τα παιχνίδια ΑΣ Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας – Ελληνισμός Ακακίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ