aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑνάπτυξη και καινοτομία στον 19o μαραθώνιο «Logicom» Κύπρου

Ανάπτυξη και καινοτομία στον 19o μαραθώνιο «Logicom» Κύπρου

Η ανάπτυξη του Μαραθώνιου Logicom Κύπρου υπήρξε ραγδαία ιδιαίτερα κατά την περίοδο των τελευταίων τριών ετών. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο δρομέας ήταν και παραμένει το επίκεντρο για όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες για βελτίωση του αγώνα.

Όλα τα μέλη της οργανωτικής ομάδας του Logicom Cyprus Marathon έχουν τρέξει την απόσταση του Μαραθώνιου και έχοντας αποκτήσει την εμπειρία και τη γνώση για το πώς αισθάνεται ο δρομέας είναι πλέον σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του δρομέα!

Οι οργανωτές του Logicom Cyprus Marathon προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς. Αυτό έχει εμπλουτιστεί με  δωρεάν τεχνικό t-shirt, μετάλλιο υψηλής ποιότητας, χρονομέτρηση με τσιπ, HIGH5 τζελ, φρούτα στη διαδρομή και στον τερματισμό, ηλεκτρολύτες, «Αγρός» μεταλλικό νερό και σφουγγάρια κάθε 3 χιλιόμετρα, δωρεάν μασάζ στον τερματισμό, άφθονη ποσότητα μπίρας Carlsberg και άλλα πολλά! Το «all inclusive» πακέτο που προσφέρεται στο Μαραθώνιο αποδείχθηκε πολύ δημοφιλές και γι’ αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια αύξηση 75% στις συμμετοχές για τις χρονιές 2015 και 2016!

Η οργανωτική επιτροπή του Logicom Cyprus Marathon θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για βελτίωση έτσι ώστε η επόμενη διοργάνωση του Μαραθώνιου την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 να είναι ακόμη καλύτερη. Η πόλη της Πάφου που θα φιλοξενήσει για 19η συνεχόμενη χρονιά τον Logicom Cyprus Marathon θα είναι το επίκεντρο της προσοχής για όλη την Ευρώπη, εφόσον το 2017 θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Η Saucony, ο Δρό.Με.Α Racing και το Logicom Cyprus Marathon ενώνουν δυνάμεις!

Η Saucony σε συνεργασία με το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και την οργανωτική επιτροπή του 19ου Logicom Cyprus Marathon θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ομάδα δρομέων που θα τρέξουν με ένα συγκεκριμένο ρυθμό! Ο κάθε δρομέας που θέλει να πετύχει προσωπικό ρεκόρ στην απόσταση του Ημιμαραθώνιου θα έχει τη δυνατότητα ακολουθώντας έναν από τους τρεις pacers να πετύχει τον στόχο του.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρεις επιλογές χρόνων για τους δρομείς που επιθυμούν να τερματίσουν τον Ημιμαραθώνιο σε χρόνο 1:30, 1:45 και κάτω από 2:00 ώρες. Οι τρεις pacers θα είναι δρομείς που ανήκουν στο σωματείο Δρό.Με.Α Racing και θα οδηγούν τους δρομείς με τα αγαπημένα τους ρούχα και παπούτσια Saucony!

Έντονο ενδιαφέρον επίσης επιδεικνύεται για συμμετοχή από μέρους οργανωμένων συνόλων όπως εταιρείες, γυμναστήρια και σωματεία δρομέων. Η συμμετοχή στους διάφορους αγώνες προσφέρει αρκετά οφέλη όπως η άσκηση και κοινωνικοποίηση. Μέχρι τώρα ομαδικές βραβεύσεις ίσχυαν μόνο για την απόσταση του Μαραθώνιου αλλά για το 2017 θα προστεθούν και ομαδικά βραβεία για τις αποστάσεις του Ημιμαραθωνίου και του αγώνα δρόμου 10χλμ. Ομάδες με τέσσερις ή περισσότερους συμμετέχοντες θα μπουν αυτόματα στον ομαδικό διαγωνισμό (θα μετρήσουν οι πρώτοι τέσσερεις δρομείς για κάθε ομάδα). Θα απονεμηθεί από ένα έπαθλο στην πρώτη ομάδα και για τους δύο αγώνες.

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν και άλλες καινοτομίες για την διοργάνωση του 2017 με ορισμένες από αυτές να αποτελέσουν έκπληξη για την ημέρα του αγώνα!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην Ιστοσελίδα: www.logicomcyprusmarathon.com και e-mail: [email protected].

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ