aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑAναχωρεί η αποστολή για τους ευρωπαϊκούς αγώνες

Aναχωρεί η αποστολή για τους ευρωπαϊκούς αγώνες

Στις 14:00 αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με προορισμό το Μινσκ και ενδιάμεση στάση το Κίεβο, το πρώτο σκέλος της κυπριακής αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας μεταξύ 21-30 Ιουνίου.

Στο αεροπλάνο θα μπουν 26 άτομα, εκ των οποίων οι 13 από τους 39 συνολικά αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους σημαντικότερους φετινούς αγώνες πολλαπλών αθλημάτων. Συγκεκριμένα, στο αεροπλάνο θα μπουν οι αθλητές Ανδρέας Κόκκινος (πυγμαχία), Ανδρέας Μακρής, Γεωργία Κωνσταντινίδου (σκοποβολή), Ανδρέας Μιλτιάδης, Αλέξανδρος Ματσάγγος, Αρμάντο Αρχιμανδρίτης, Άντρη Χριστοφόρου (ποδηλασία), Άριστος Μιχαήλ, Ρούντολφ Κουρτίδης (τζούντο), Μίμης Ελ Χελάλι, Στυλιανή Κοκκίνου Γεωργιάδου, Μικαέλλα Κουρουνά (τοξοβολία) και Νικόλας Παπαδόπουλος (σάμπο).

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Ντιναμό η τελετή έναρξης, με τη συμμετοχή πέραν των 4000 αθλητών, από τις 50 χώρες της Ευρώπης. Ο στόχος για την Κύπρο είναι ασφαλώς να ξεπεράσει τον απολογισμό της παρθενικής διοργάνωσης του 2015 στο Μπακού (ένα αργυρό στο μικτό σκητ, με Γιώργο Αχιλλέως και Άντρη Ελευθερίου), αλλά και να εξασφαλίσει κάρτες πρόκρισης για το Τόκιο ή Κύπριοι αθλητές να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ