aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑλέξανδρος και Μαριλένα κέρδισαν το «Κύπελλο Λευκωσίας»

Αλέξανδρος και Μαριλένα κέρδισαν το «Κύπελλο Λευκωσίας»

Ο έφηβος διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και η πρωταθλήτρια της ίδιας οργάνωσης Μαριλένα Κωνσταντίνου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αεροβόλο τουφέκι 60 και 40 βολών αντίστοιχα, στον αγώνα για το «Κύπελλο Λευκωσίας», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Ο αγώνας ήταν ο δεύτερος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2017-18.

Οι σκοπευτές και σκοπεύτριες του σταθερού στόχου, είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να αγωνιστούν στην Κύπρο σε ηλεκτρονικούς στόχους και η άνοδος των αποτελεσμάτων ήταν εμφανής σε όλες τις κατηγορίες. Ένα άλλο αξιόλογο γεγονός του αγώνα, ήταν και η καθολική επικράτηση των αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας σε όλες τις κατηγορίες στο αεροβόλο τουφέκι. Ο έφηβος Αλέξανδρος Χριστοφόρου, με 610.9 κέρδισε άνδρες και έφηβους στο τουφέκι 60 βολών, ενώ η συναθλήτρια του Μαριλένα Κωνσταντίνου επικράτησε στο τουφέκι 40 βολών με 410.9.

Αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ ήταν και οι νικητές και νικήτριες στις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής στους άνδρες με 601.2, η Κάλια Παπασωζομένου στις νεάνιδες με 399.7, ο Ανδρέας  Αντωνίου στους παίδες με 391.7 και η Νικολέτα Κυρίλλου στις κορασίδες με 387.4. Στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ, ο Μιχάλης Παφίτης πέτυχε 407.5 και η Κατερίνα Χαρή 399.5 στις κορασίδες με σταντ, ενώ στους παμπαίδες κέρδισε ο Ανδρέας Ηρακλέους με 388.1 και στις παγκορασίδες η Θέα Φράγκου με 384.4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ