aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑλέξανδρος Χριστοφόρου και Μαριλένα Κωνσταντίνου οι φετινοί πρωταθλητές!

Αλέξανδρος Χριστοφόρου και Μαριλένα Κωνσταντίνου οι φετινοί πρωταθλητές!

Ο διεθνής έφηβος σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και η συναθλήτριά του Μαριλένα Κωνσταντίνου είναι οι φετινοί πρωταθλητές στο αεροβόλο τουφέκι!

Ο νεαρός Αλέξανδρος έκοψε πρώτος το «νήμα» στη γενική κατάταξη ανδρών – εφήβων, με 3656.2 πόντους και η πρωταθλήτριά μας Μαριλένα Κωνσταντίνου εξασφάλισε τον αντίστοιχο τίτλο στη γενική κατάταξη γυναικών – νεανίδων με 2453.9 πόντους.

Τον όγδοο αγώνα κέρδισε ο επίσης έφηβος σκοπευτής Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στην κατηγορία των εφήβων. Στην κατηγορία των ανδρών πρωταθλητής αναδείχτηκε ο «αειθαλής» Ανδρέας Κωνσταντίνου με 3595.5, στους παίδες ο Γιώργος Ευαγγέλου με 2348.2, στους παίδες με σταντ ο Μιχάλης Παφίτης με 2453.2 και στους παμπαίδες ο Αχιλλέας Σοφοκλέους με 2373.4.

Η νεαρή Κάλια Παπασωζομένου είναι η πρωταθλήτρια στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων και δευτεραθλήτρια στη γενική κατάταξη γυναικών – νεανίδων με 2398.4, η Νικολέτα Κυρίλλου πρώτευσε στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων με 2339.4, ενώ η Κατερίνα Χαρή με 2387.4 εξασφάλισε τον τίτλο στις κορασίδες με σταντ και η Θέα Φράγκου με 2274.9 πρώτευσε στις παγκορασίδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ