aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑλάνθαστη πρωταθλήτρια η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Αλάνθαστη πρωταθλήτρια η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Με 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κατέκτησε με χαρακτηριστική ευκολία το φετινό πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία. Το Σάββατο (14/5) το Ευρωπαϊκό επικράτησε 44-20 του Μαυρομμάτη σε εξ αναβολής αγώνα και τερμάτισε στην πρώτη θέση με 32β. Επιστρέφει στην Α’  Κατηγορία, όπως και ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς ο οποίος έχει 25β και αγώνα στο χέρι με τον Πανελλήνιο, εκτός έδρας, που είναι και ο μοναδικός που εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ήταν μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που ξεκίνησε με τη διαγραφή του σωματείου από τα μητρώα του Εφόρου λόγω μιας παρατυπίας και βρήκε την ομάδα να δημιουργείται ξανά, να ξεκινάει την περιπέτεια της Β’ Κατηγορίας που κατάληξε με το αλάνθαστο πρωτάθλημα και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών – για δεύτερη συνεχή χρονιά – που βρήκε την ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου να κοντράρει στα ίσα την Sabbianco Ανόρθωση και να χάνει μόλις με τρία γκολ διαφορά.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (Σε 16 Αγώνες)
1. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο             32
2. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς          25 *
3. Απόλλων Αγ. Παύλου        21
4. ΑΟ Αραδίππου                   18
5. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου            14
6. Πανελλήνιος                       11 *
7. Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς     10
8. ΑΟ Ανθούπολης                 9
9. Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας     0

* Σε 15 Αγώνες. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα Πανελλήνιος – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, η τελική κατάταξη δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί.

* * Σε άλλο εξ αναβολής αγώνα που έγινε το Σάββατο (14/5), Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας – ΑΟ Αραδίππου 28-33.

* * * Στα μέσα της σεζόν αποχώρησε ο Ελληνισμός Ακακίου και οι αγώνες που έδωσε έως τότε θεωρούνται σα να μην έγιναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ