aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνες Βάθους: Δύο ρεκόρ από τη Μαρία Σιττή

Αγώνες Βάθους: Δύο ρεκόρ από τη Μαρία Σιττή

Διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή οι Παγκύπριοι Ατομικοί Αγώνες βάθους 2016, της AIDA Κύπρου, υπό την αιγίδα του διεθνή φορέα για την ανάπτυξη της ελεύθερης κατάδυσης AIDA International. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα ανοιχτά, στη θαλάσσια περιοχή απέναντι από το Δασούδι στη Λεμεσό.

Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες σταθερά βάρη με πέδιλα, σταθερά βάρη χωρίς πέδιλα και Free Immersion, με την Μαρία Σιττή να πετυχαίνει νέο παγκύπριο ρεκόρ και στις δύο κατηγορίες των γυναικών.

Εκτός από τις επιτυχίες της Μαρίας Σιττή, οι υπόλοιποι αθλητές που κατάφεραν να επικρατήσουν με μια και μόνο αναπνοή στις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων αντρών και γυναικών ήταν οι ακόλουθοι: Παύλος Κουρτέλλας (55μ.) και Έλενα Κισέλεβα (50μ.) στην κατηγορία σταθερά βάρη με πέδιλα, Βλαδιμίρ Φεντότοβ (38μ.) στην κατηγορία σταθερά βάρη χωρίς πέδιλα και Παύλος Κουρτέλλας (45μ.) στην κατηγορία Free Immersion.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ